Fotoshoot!

Het is alweer een tijd geleden dat ik iets met foto’s heb gedaan. Iets wat ik leuk vind om te doen, maar de laatste tijd weinig aandacht aan heb besteed.

Zo heb ik de kans gekregen om voor Sarrouj nieuwe product foto’s te maken voor hun webshop!  Sarrouj is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en Dubai. Zij verkopen Parfum onder de naam Sarrouj. Sarrouj heeft 4 verschillende fragrances. Deze 4 fragrances worden online verkocht en dienen daarom goed op beeld vastgelegd te worden voor de online verkoop. Naast de product foto’s gaat de huidige website ook aangepakt worden. De website gaat geüpdate worden met betrekking tot de Look & Feel van de website. Daar volgt binnenkort meer over!

Wij gaan een fijne samenwerking tegemoet en leuke dingen ontwerpen.

Binnenkort volgen de uiteindelijke foto’s en een geüpdate website van Sarrouj

mini fotostudio