Diensten

Dit is wat wij doen.

Wat wij doen

One Pager

Wij bouwen onze websites op WordPress. WordPress is een Content Management Systeem en momenteel 1 van de meest gebruikte CMS systemen.

Websites

Wij bouwen onze websites op WordPress. WordPress is een Content Management Systeem en momenteel 1 van de meest gebruikte CMS systemen.

Webshops

Webshops bouwen we met Woocommerce voor WordPress.  Woocommerce is een webshop plugin voor WordPress. Zodat je eenvoudig je webshop kan inrichten. 

WebTegoed©

Je bent ondernemer en hebt net een nieuwe website, of je wilt je bestaande website laten aanpassen. Dit kan je uitbesteden, want Racod biedt Webtegoed aan.

E-Learning

Een e-learningsysteem biedt uitgebreide kansen om via een moderne omgeving, beschikbaar op de (laptop)computer en een app voor de telefoon, studenten van informatie te voorzien en docenten hun studenten te laten volgen.

Website review

Wij controleren uw website volledig van boven naar beneden met behulp van de conversiepiramide, usability methodiek en ervaring.

Websites

Website’s bouwen wij op WordPress. WordPress is een content managing systeem (CRM), waarbij jij als website houder heel gemakkelijk je eigen content kan beheren. Wij maken gebruik van WordPress omdat er oneindig veel mogelijkheden zijn voor het bouwen van een website. Daarnaast is het heel erg gebruiksvriendelijk.

Webshop

WooCommerce is een webshop plugin voor WordPress. WooCommerce begon als een simpele plugin, maar is uitgegroeid tot een enorme community en veel meer dan alleen een enkele plugin. WooCommerce is één van de meest populaire webshop systemen en wereldwijd miljoenen keren gedownload.

Website review

Bij het maken van website wordt het doel, details en bruikbaarheid vaak vervaagd en over het hoofd gezien door gebrek aan kennis, tijd of andere factoren. Dit resultaat is misschien niet het resultaat waarnaar u op zoek bent, of u wilt een second opinion.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimalisation, oftewel Zoekmachine optimalisatie. Wij richten de webpagina’s zo in dat de webpagina’s goed te lezen zijn door zoekmachine’s zoals Google.

Laten we een project starten!

1 + 14 =