Support

 

Voor bestaande klanten bieden wij support aan. Support is er voor jou als je geen tijd hebt om zelf aanpassingen/toevoegen en/of uitbreidingen wilt doen aan je bestaande website.

Om gebruik te maken van Support dien je WebTegoed© te hebben.  Voor de aanschaf van WebTegoed© kun je contact met ons opnemen.

WebTegoed©

Als je WebTegoed inkoopt dan koop je uren in. Deze uren zijn er om jouw aanpassingen/uitbreidingen uit te voeren. WebTegoed is handig voor als je deze werkzaamheden uit handen wilt geven.

Wil je hier meer over weten? Lees hier meer over WebTegoed©

WebTegoed© 

Je bent ondernemer en hebt net een nieuwe website, of je wilt je bestaande website laten aanpassen. Dit kan je uitbesteden, want Racod biedt Webtegoed aan.

Wat is WebTegoed©

Met WebTegoed© kan je aanpassingen laten doen door Racod waarmee we van alles op jouw website en/of social media realiseren binnen de uren van je Webtegoed. Volledig transparant, zodat je niet voor financiële verrassingen komt te staan. Van een punt komma in een stuk tekst, tot een nieuwe header op je homepagina. 

De voordelen van WebTegoed© 

  • Wij doen zowel aanpassignen aan je website als het creeren van content voor socialmedia.
  • Wij gaan meteen aan de slag met jou wensen. We werken snel en efficient zodat je gewenste content snel live te zien is.
  • Tijdbesparing – Voor jou als ondernemer kan het veel tijd besparen. Wij voeren de werkzaamheden uit, terwijl jij je kan focussen op het runnen van je onderneming.

Wat valt er onder aanpassingen?

Kleine wijzigingen op worden op een efficiënte manier opgepakt en verwerkt. Alle punten die twee uur of korter duren vallen binnen het Webtegoed. We communiceren even kort hoeveel minuten we kwijt denken te zijn.

  • WebTegoed©  is koop voor 2 uur, 4 uur of 8 uur. De kosten hiervoor bedragen €130,-, €240,- of €440,- excl. BTW. Hoe meer uren je in 1 keer inkoopt, des te meer voordeel.
  • Je kunt op elk moment inzien hoeveel WebTegoed© je nog hebt. Dit wordt bijgehouden via een tijdmangaement systeem. 

Laten we een project starten!

8 + 8 =