WordPress website

Om een website te bouwen heb je een systeem nodig waarmee je de inhoud van de website kunt beheren. Zo’n systeem noemen we een CMS, oftewel een Content Management System. Er is een tegenwoordig een ruim CMS aanbod. Toch is er één systeem dat al een tijdje boven de rest uit springt, namelijk WordPress.

Wat is WordPress?

WordPress is een programma waarmee je de inhoud van je website kunt beheren. WordPress begon ooit als een CMS voor blogs, maar is inmiddels uitgegroeid tot een krachtig systeem waarmee je professionele websites en webshops bouwt. WordPress wordt steeds vaker gebruikt door grote merken en bedrijven. Sterker nog, meer dan 34% van alle websites wereldwijd is gemaakt in WordPress. Op deze pagina leggen we je uit waarom wij werken met WordPress.

Waarom een WordPress website?

Een WordPress website is gebruiksvriendelijkheid en wordt goed gevonden in de grote zoekmachines. Ook kun je het systeem naar eigen wens inrichten met professionele thema’s en plug-ins die dagelijks worden voorzien van updates. Maar het belangrijkste voordeel van WordPress: jij kan er zelf ook in werken. WordPress is makkelijk te leren, ook als je geen technische achtergrond hebt. Zo kun je zelf aan de slag met het toevoegen en aanpassen van teksten en afbeeldingen op je site. Wij bouwen WordPress website op de volgende manier:

Website ontwerp

Samen met jou bespreken we het ontwerp van de website. We luisteren naar jouw wensen, doelstellingen en behoeften en vertalen deze naar een eerste ontwerp. Nadat jij akkoord gaat met het ontwerp, gaan we aan de slag met het bouwen van de website. We houden je constant op de hoogte van de ontwikkelingen en bespreken tussentijds hoe alles gaat. Zo blijven we altijd de juiste koers varen.

Testfase

We testen je website grondig bij elke nieuwe stap in ontwikkelproces. We gebruiken Windows en Apple besturingssystemen en testen op verschillende apparaten en browsers. Zo weet jij dat jouw website altijd naar behoren werkt. Voordat de website gelanceerd wordt, doen we nog een grote testronde. We gaan dan samen met jou door de website en verwerken de feedback in een finale ontwerp. Bij een akkoord van jouw kant gaat de website live. Mocht er onverhoopt een foutje worden ontdekt na de lancering, dan lossen we dat natuurlijk kosteloos op.

Monitoren en analyseren

Je wil natuurlijk weten hoe jouw website presteert . We zorgen dat de prestaties van jouw website worden gemonitord met Google Analytics. Zo kunnen we meten hoeveel mensen jouw website bezoeken en wat deze mensen op je website doen. Op basis van deze gegevens kunnen we je website verbeteren en nog aantrekkelijker inrichten voor bezoekers. Wil je de website zelf beheren? Dan geven onze experts je graag een korte training.