Nieuwe website laten bouwen

Dit zijn onze diensten

Nieuwe website laten bouwen ?

One Pager

Een One Page website is een site die bestaat uit één lange webpagina. Je bezoeker hoeft niet eindeloos te scrollen want met een slim ingericht navigatiemenu “spring” je eenvoudig van het ene naar het andere deel van de site. Je kunt de items natuurlijk ook bereiken door te scrollen.

Websites

Wij bouwen onze websites op WordPress. WordPress is een Content Management Systeem en momenteel 1 van de meest gebruikte CMS systemen.

Webshops

Webshops bouwen we met Woocommerce voor WordPress.  Woocommerce is een webshop plugin voor WordPress. Zodat je eenvoudig je webshop kan inrichten. 

WebTegoed©

Je bent ondernemer en hebt net een nieuwe website, of je wilt je bestaande website laten aanpassen. Dit kan je uitbesteden, want Racod biedt Webtegoed aan.

E-Learning

Een e-learningsysteem biedt uitgebreide kansen om via een moderne omgeving, beschikbaar op de (laptop)computer en een app voor de telefoon, studenten van informatie te voorzien en docenten hun studenten te laten volgen.

Website review

Wij controleren uw website volledig van boven naar beneden met behulp van de conversiepiramide, usability methodiek en ervaring.

websites

Websites

Wil jij een nieuwe website laten bouwen? Website’s bouwen wij op WordPress. WordPress is een content managing systeem (CRM), waarbij jij als website houder heel gemakkelijk je eigen content kan beheren. Wij maken gebruik van WordPress omdat er oneindig veel mogelijkheden zijn voor het bouwen van een website. Daarnaast is het heel erg gebruiksvriendelijk.

sterren beoordeing

Webshop

WooCommerce is een webshop plugin voor WordPress. WooCommerce begon als een simpele plugin, maar is uitgegroeid tot een enorme community en veel meer dan alleen een enkele plugin. WooCommerce is één van de meest populaire webshop systemen en wereldwijd miljoenen keren gedownload.

website verloop

Website review

Bij het maken van website wordt het doel, details en bruikbaarheid vaak vervaagd en over het hoofd gezien door gebrek aan kennis, tijd of andere factoren. Dit resultaat is misschien niet het resultaat waarnaar u op zoek bent, of u wilt een second opinion.
zoekmachine optimalisatie

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimalisation, oftewel Zoekmachine optimalisatie. Wij richten de webpagina’s zo in dat de webpagina’s goed te lezen zijn door zoekmachine’s zoals Google.